Fantastiska speltrailers som släpptes under 2022

År 2022 börjar lida mot sitt slut, och snart får vi lov att välkomna 2023 med ett brak. Detta har varit ett händelserikt år, inte minst inom spelvärlden. Under året som har gått har nya spel lanserats på marknaden som tagit oss med storm, och speltrailer efter speltrailer har släppts och fångat vår nyfikenhet. År 2022 har varit något som man kan jämföra med en ren dröm för alla spelare och spelintresserade därute. Mycket tid och pengar har investerats i speltrailers, men vilka har egentligen väckt störst uppmärksamhet och är värda att hålla ett extra öga på? Här listas några speltrailers som är värda att kolla upp.

De största snackisarna

Under året har det släppts många speltrailers och väldigt många har fångat vårt intresse. Hades II är ett exempel på en speltrailer som har fått spelare världen över att sitta bänkade. Detta är det fjärde spelet i serien som släpps, och spelet kommer inte att göra oss besvikna. Andra trailers som toppar listan över några av de bästa som släppts under året är spelet Judas, Star Wars Jedi: Survivor och Death Stranding 2. Att skapa och lansera en speltrailer tar lång tid, och inte minst kostar det mycket pengar. Det är inte enbart produktionen som kostar, utan det kostar även att få visa upp den på en plattform där den kan nå en bred publik. The Gamescom Opening Night Live är ett dyrt utrymme att visa på, men här nås en bred publik. Här visas alla spelnyheter upp, trailers visas och priser delas ut. Detta är ett av de största eventen som hålls under året inom spelvärlden och detta är ett utmärkt tillfälle att få ta del av spel som ska lanseras på marknaden.

Släppen har varit otroliga

Något samtliga trailers har gemensamt är att de är mycket skickligt gjorda, och det har krävts mycket tid. Att producera en speltrailer är inte en lätt uppgift, men med hjälp av https://brikk.se/produktionsbolag/ kan vi få professionell hjälp med allt som rör animation, illustration, VoiceOver och mycket mer. Men vi tänker inte sätta punkt riktigt där ännu. Då detta året har varit fyllt av fantastiska släpp väljer vi att nämna ett par till. Trailers till spelen Those Who Came: Healing Solarus, Dorformantik och Moonbreaker är också några speltrailers som har släppts under året och som förtjänar en plats på listan över några av de absolut bästa. Vi får inte heller glömma trailern som släpptes för spelet Armored Core VI: Fire of Rubicon som är ett actionspel med planerad marknadslansering under år 2023. Trailern är mycket skickligt gjord. Det har släppts många trailers under årets gång, och vi har inte blivit besvikna. Nu ser vi fram emot mot ett nytt år med nya spännande speltrailers.