Snart är den här Playstation 5

Snart är den här, en utav de mest efterlängtade konsolerna. Det är stora förväntningar som ligger hos Sony nu inför släppet av den nya Playstation 5. Det var stor efterfrågan på information på den nya konsolen men det finns inte så mycket information ute om den än. Allt är väldigt hemlighetsfullt runt den nya Playstation 5.

Släppet på den nya Playstation 5 är här väldigt snart och Sony har nu delat med sig av några få planer för sin nya konsol. Konsolen har fortfarande inget officiellt namn än. Det finns mycket spekulationer på om de bara kommer fortsätta med numrering eller om de kommer börja om helt nytt på ett annat namn. Många hoppas på ett namn snart.

Playstation 5, som även kan förkortas ps5, har Sony redan år 2017 bekräftat redan då att dom va igång med Playstation 5. Det startade många spekulationer i den tekniska världen över vilka finesser som den nya konsolen Playstation 5 kommer att ha. Men det va inte för ens i April i år som företaget Sony gick ut med att Playstation 5 var på gång och dom presenterade några konkreta detaljer om PS5.

Playstation 5 kommer ha en inte så oväntad högprestanda som kommer vara ett riktigt kraftpaket. Det är vad många i spelvärlden har hoppats på.

I en intervju med Playstation-arkitekten Marc Cerny där han avslöjar i tidningen Wired om att den kommer att ha en processor på åtta kärnor och att den är byggd med 7 nanometersteknik.

Den nya Playstation 5 kommer att ha en annan hårddisk än dom konsolerna som finns ute på marknaden nu. Vilket gör att förväntningarna på Playstation 5 bara blir högre och högre. När dom gör ett test för att visa vilken skillnad det är på Playstation 4 pro och den nya Playstation 5 använde dom ett spel och kollade hur långt laddningstid det var på varje konsol. Playstation 4 pro dröjde 15 sekunder på att ladda medans Playstation 5 tog endast imponerande nog bara 0,8 sekunder. Detta test gjordes av två personer som satt sida vid sida, en med Playstation 4 pro och den andra med Playstation 5.

Enligt Marc Cerny Playstation-arkitekten så kommer ljudet att vara en helt nytt upplevelse. Ljudet kommer att vara en upplevelse i 3-D kvalité. Playstation 5 kommer även att ha fullt stöd för 4 k och 120hz. Den kommer att även kunna fungera 8k har dom hopp om i framtiden.

Playstation 5 kommer att visa sig vara en lite dyrare konsol men det är inget att oroa sig för tack vare lendify ab gå in på sidan och kolla vad du har för möjligheter att kunna låna pengar så att du kan köpa dig din Playstation 5 när den kommer ut på marknaden. På Lendify kan du låna pengar på ett tryckt sätt utan att behöva bara orolig för att behöva betala super hög ränta. Dom kan ge dig bättre förhållande för att dom har valt att ta bort bankerna från ekvationerna och låta dig som privatperson få bättre återbetalningsvillkor.